divendres, 26 de març del 2010

Simetria

No sé que hi faig en aquesta exhuberant illa selvàtica. Des que l'avió es va estavellar he perdut qualsevol mena de contacte amb la civilització. Que bé! Ja no hauré de tornar a treballar en aquella avorrida oficina, ni hauré d'aguantar mai més aquell imbècil del meu "jefe", ni hauré de tornar a fer aquells odiosos fulls de càlcul amb la comptabilitat annual, ni hauré de matinar mai més per agafar aquell maleït tren de rodalies que mai arribava  a l'hora.
 
Aquí no hi ha molts paisatges matemàtics però, per sort, s'han salvat uns quants llibres de geometria,...espero que els mosquits de la malària no m'emprenyin gaire mentre em concentro en aquests bonics teoremes matemàtics. Ara tinc tot el temps del món per desxifrar-los!

Miro cap a l'infinit però només sóc capaç de veure l'estranya simetria dels meus peus.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

estàs segur que miras cap a l'infinit?......

David Garcia Pagan ha dit...

... quan puguis mira't això que he trobat a www.ffffound.com:

http://ffffound.com/image/ee9f87936104a0cf77a2e3ed395d42040d4404b0

Salut i Fufluns!

Anònim ha dit...

fa temps que vaig dir que tenia formigues que em deien quan patiriem un terratrèmol......., però la meva dona va fumigar i va exterminar el nexe de unió que em comunicava amb la mare terra.... .
Després vaig establir la relació dels terratrèmols amb les erupcions volcàniques....., i com si fos un taulell de billar quina seria la sequència geològica dels terratrèmols...... si algú vol tenir més informació..... cerqueu artnmusik ..... i allà trobareu la veritat